Kontakta oss

Kom i kontakt med vår kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst här, vänligen ange vad ärendet gäller & ange ditt ordernummer om du har genomfört en beställning. Vi återkommer så snart vi kan normalt inom 1 arbetsdag

Vanliga frågor

Hitta svar på de vanligaste frågorna här

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att klicka på ”kontakta oss” fliken uppe i hörnet på hemsidan. Du fyller i ditt kontakt formulär så kommer vi återkomma så snart vi kan. Du kan även alltid kontakta vår kundtjänst direkt via support@programvara.se eller kontakt rutan nere i det högra hörnet.

Vid felköp kan du alltid byta din produkt mot korrekt avsedd vara, så länge
du inte har förbrukat din produktkod du har mottagit i samband med köp.
Om du har redan förbrukat & aktiverat din produktkod kan vi dessvärre inte genomföra en retur för din beställning.

Kolla din skräppost & din email inkorg efter mejlet med koden. Om du inte kan hitta mejlet med koden så genomgår din betalning troligtvis fortfarande en verifiering i vårt system. Leveransen kan då dröja några timmar tills vi har verifierat och bekräftat din betalning i vårt system. När betalningen är verifierad så kommer ett mejl skickas ut min din produktkod.

Om du upplever problem med att aktivera din produktkod så ska du kontakta vår kundtjänst. Ange alltid ditt ordernummer & ta en skärmbild på felmeddelandet som uppstår & bifoga bilden i mejlet till oss. Problemet kan beror på att installationen inte har genomförts korrekt, då kommer vi guida er för att lösa problemet.

Vid köp av digitala produkter finns till skillnad från fysiska varor ingen ångerrätt. Det här gäller alla produkter som skickas automatiskt i samband med ett köp.

Den normala 14 dagars ångerrätten för distanshandel gäller inte på våra produkter på grund av sin beskaffenhet enligt 2005:59 2:e kap § 11:11 Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) på grund utav produktens karaktär. Konsumenten avsäger sig ångerrätten när en beställning genomförs. Kunden har full rätt att få en ny produktkod för köpet om produktkoden inte fungerar för angiven plattform.